Wasserij De Lelie Meppel

wasserij de lelieHet bedrijf

Wasserij De Lelie Meppel is een 100% zelfstandig opererend familiebedrijf opgericht in 1926.
Een moderne wasserij gespecialiseerd in het wassen/reinigen en verhuren van linnengoed voor de horeca. Een kwaliteitswasserij waar Vakmanschap en Kwaliteit nog met een hoofdletter geschreven wordt.
Jarenlange ervaring en kennis hebben de basis gevormd voor een optimale dienstverlening. Deze uit zich in hoge kwaliteit en service.
Investeringen in machines, welke zijn aangepast aan onze hoge kwaliteitsnormen, hebben door de jaren heen geresulteerd in een bijna volautomatisch bedrijf. Het hoogwaardige produktieproces staat garant voor kwaliteit. Een eigen transportdienst zorgt voor een stipte aflevering.
Het bedrijf staat bekend om z'n eigentijdse benadering en z'n messcherpe prijsbeleid. De kracht van het bedrijf valt onder de kernwoorden: persoonlijk, innovatief, verantwoord en betrouwbaar. De stille kracht is bescheidenheid.

Wasserij De Lelie draagt al meer dan tachtig jaar zorg voor textielreiniging en textielbeheer op het hoogste niveau. Wij investeren niet alleen in onze persoonlijke relaties met klanten, maar ook in nieuwe kennis en technologie. Het resultaat is een professioneel machinepark. Wij nemen graag uw linnenverzorging uit handen.
Op deze site leest u meer over ons familiebedrijf en onze diensten voor de horecasector: van restaurants en hotels tot cateraars en verhuurbedrijven. Ook vindt u informatie over onze linnenverkoop en -verhuur. Uiteraard brengen wij met plezier een vrijblijvende offerte voor u uit.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neemt u dan contact met ons op per mail of telefoon.